“Kis Iskolák Sportversenye” – kézilabda és labdarúgás

„Kis Iskolák Sportversenye” Kézilabda és Labdarúgás versenye

A COVID helyzetre való tekintettel a Magyar Diáksport Szövetség és a Nemzeti Tehetség Központ módosította a versenykiírását, így a „Kis Iskolák Sportversenye” Kézilabda és Labdarúgás sportágakban nem lesz felmenő rendszerű verseny, hanem iskolai versenyekkel is teljesíthetők a vállalások.

Az úrhidai Batthyány Lajos Általános Iskola Géza Fejedelem Tagiskolája megfelel a 200 fő tanulólétszám alatti iskolák, tagiskolák, továbbá a kedvezményezett települések besorolásáról és a besorolás feltételrendszeréről szóló 105/2015. (IV. 23.) Korm. rendelet alapján kedvezményezett településen lévő iskolának, így iskolánk első alkalommal benevezett erre a nem mindennapi versenyre.

  1. február 18-án és 19-én került megrendezésre a Kis Iskolák Sportversenye Kézilabda és Labdarúgás versenye a Levente téren található iskolai sportpályán. Szerencsére mindkét alkalommal napsütéses, szép idő biztosította a vidám hangulatot a verseny lebonyolításához. Tanulóink örömmel vettek részt a nem könnyű feladat teljesítésében. Két egymást követő nap helytállni az iskolapadban és a sportpályán is nem kis erőfeszítést igényelt a gyerekektől. A mérkőzéseken résztvevő iskolások ügyesen vették ezt az akadályt is, és a vállalásunkat sikerrel teljesítették.

 

Kézilabda

  1. csapat: Major Zsófia, Szabó Eszter, Hajnal Kincső, Csepeti Bianka, Czupi Anna, Imre Réka,

Farkas Réka

  1. csapat: Bodnár Noémi, Forgács Fanni, Lukács Míra, Bagó Laura, Hideg Fanni, Rédli Szonja,

Berki Zsuzsanna

  1. mérkőzés – 14:11
  2. mérkőzés – 17:13

 

Labdarúgás

  1. csapat: Czentár Imre, Rózsa Milán, Géringer Attila, Papp Milán, Mohácsi Mátyás, Bicsérdi

Péter

  1. csapat: Bíró Benjamin, Papp Dániel, Mucsi Viktor, Kántor Dominik, Holló István, Zachár

Simon

  1. mérkőzés – 4:1
  2. mérkőzés – 3:2

 

GRATULÁLUNK!!!