IV. Jung József emléktorna

Az idén negyedik alkalommal került megrendezésre a Jung József emléktorna, melynek célja a megemlékezés mellett a környékbeli községek fiataljainak a labdarúgás iránti érdeklődés felkeltése.

A meghívásos focitornán hat csapat Káloz, Nádasdladány, Polgárdi, Szabadbattyán, Székesfehérvár-Maroshegy és Úrhida U11-es és U13-as korcsoportos általános iskolásai vettek részt. A mérkőzések négy pályán zajlottak egyidőben.

A torna előtt sor került az új futballpálya gyepkarbantartó kistraktor hivatalos átadására is, melyet Törő Gábor országgyűlési képviselő és a környező települések polgármesterei is megtiszteltek jelenlétükkel.

Úrhida községet a BLÁI Géza Fejedelem Tagiskola tanulói képviselték mindkét korcsoportban. Kis csapatunk izgatottan érkezett a tornára, hisz mindegyik csapatunkból hiányzott egy-egy ember, a cserékről már nem is beszélve. Csapataink felkészülési szintjeiknek megfelelően szerepeltek a tornán, ahol egy II. és egy III. helyezést sikerült elérniük és így megszerezték az abszolút kategória győzelmet is.

A mérkőzések lebonyolítása után került sor az eredményhirdetésre. A legjobb játékos és kapus, valamint a gólkirály kapott egy focilabdát. Továbbá minden nem dobogós csapat játékosa átvehetett egy-egy emléklapot és emlékérmet a támogatóktól. A helyezettek érmeket és kupákat vehettek át a szervezőktől. A fair play díjas tornát egy finom ebéd zárta, melyet már nagyon várt a sok éhes kicsi és nagy gyerek.